Politica de confidențialitate

LPP ROMANIA FASHION S.R.L., având sediul în Bucureşti, Strada Sevastopol nr. 24, Et. 4, Birourile 1 şi 5 (401), Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerţului din Bucureşti sub nr. J40/17329/2007 având CUI: RO22418650 (numit în cele ce urmează şi LPP RO) acordă o grijă deosebită protecției datelor dvs. personale, sens în care depune toate eforturile să vă asigure navigarea în siguranță pe Site și să asigure confidențialitatea datelor furnizate de dvs. și prelucrarea lor în strictă conformitate cu prevederile legii române în vigoare.

Această politică de confidențialitate se aplică atât Clienților noștri din magazinele tradiționale, cât și Utilizatorilor/Clienților magazinului online găzduit de Site.

Termenii folosiți în acest document au același înteles cu cel din Termeni și Condiții, document cu care se completează. 

LPP RO poate să își îmbunăţească în orice moment politica de confidențialitate și/sau să aducă la zi acest document. 

Prin navigarea pe Site și/sau prin crearea unui Cont și/sau prin plasarea unei Comenzi, Utilizatorul/Clientul declară că a citit, a înțeles și a acceptat politica noastră de confidențialitate astfel cum este atestată de acest document, ce poate fi oricând modificat/completat, fără a fi necesară vreo informare prealabilă în acest sens. Data și ora ultimei actualizări sunt arătate în finalul documentului.

1.          Protecția datelor cu caracter personal

 1.1       Ce tipuri de date se colectează și în ce scop

În scop de reclamă, marketing și publicitate/trimitere de newslettere, precum și în scopul oferirii serviciilor noastre prin intermediul magazinului online, vi se prelucrează următoarele date cu caracter personal în măsura în care aceste date ne-au fost oferite sau au fost generate automat ca urmare a activității dvs. pe Site :

 •          Numele și prenumele

 •          Sexul

 •          Data și locul nașterii

 •          Cetățenia

 •          Semnătura

 •          Caracteristicile fizice/antropometrice

 •          Telefon/fax

 •          Adresă (domiciliu/reședința)

 •          E-mail-ul

 •          Profesia

 •          Datele bancare

 •          Obișnuinţele/preferințele/comportamentul

 •          Date de geolocalizare/date de trafic

 •          Codul numeric personal

 •          Seria și numărul actului de identitate

1.2        Cine colectează și prelucrează datele dvs.

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate/prelucrate de societatea LPP ROMÂNIA FASHION S.R.L., având sediul în Bucureşti, Strada Sevastopol nr. 24, Et. 4, Birourile 1 şi 5 (401), Sector 1, înmatriculată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/17329/2007, având CUI: RO22418650, înregistată în Registrul Operatorilor de date cu caracter personal conform notificării inițiale nr.11297 din anul 2009 așa cum a fost modificată/completată prin notificarea nr. 0026860  din anul 2015.

LPP ROMÂNIA FASHION SRL are ca împuternicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, de asemenea înregistrată la autoritatea națională privind supravegherea datelor cu caracter personal, conform notificării nr. 0026860  din anul 2015, societatea LPP SA, cu sediul în Pomorskie, raion Gdansk, localitatea Gdansk, stradă Lakowa nr.39/44, cod 80-769, Polonia, tel : 0048587696900, fax : 0048587696909, www.lppsa.com, e-mail : lpp@lppsa.com

1.3        Cui sunt transmise datele dvs. și în ce scop 

 Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise :

 •          Dvs (în exercitarea drepturilor prevăzute de lege)

 •          Reprezentanților dvs. legali (atunci când acționați în exercitarea unor atribuții profesionale)

 •          Împuternicitului nostru (arătat la punctul 1.2 de mai sus)

 •          Partenerilor noștri contractuali, între care se include Curierul

 •          Altor companii din grupul nostru 

 •          Societăților bancare

 •          Organizațiilor de cercetare a pieței

De asemenea toate/oricare dintre aceste date ne pot fi solicitate și vor fi oferite, la cerere, autorităților în drept, în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

1.4        Unde se stochează datele dvs. 

Serverul pe care sunt stocate datele dvs. la acest moment se găsește în Polonia, Pomorskie, raion Gdansk, localitatea Gdansk, stradă Lakowa nr.39/44, cod 80-769, Polonia, la împuternicitul nostru LPP SA, având datele de identificare arătate la punctul 1.2 de mai sus.

1.5        Acordul dvs. pentru prelucrarea descrisă la 1.1-1.4 de mai sus. Consecințe ale nefurnizarii acestui acord. Drepturile dvs. conform legii

1.5.1 Prelucrarea în scop de reclamă, marketing și publicitate / trimiterea de newslettere 

În cazul în care nu doriți că datele dvs. să fie prelucrate conform celor arătate mai sus, vă rugăm să bifați □NU. Bifarea acestei opțiuni vă impiedică să beneficiați de avantajele campaniilor noastre de reclamă, marketing și publicitate și de informarea rapidă cu privire la produsele noi, prin trimiterea de newslettere.

În cazul în care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. conform celor arătate mai sus, vă rugăm să bifați □ DA

Prin bifarea căsuței corespunzătoare (“DA”), v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor dumneavoastră personale și să solicitați ulterior ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă prin poștă la adresă sediului nostru social din București, Strada Sevastopol, Nr. 24, Et. 4, Birourile 1 și 5 (401), Sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresă justiției.

Totodată declarați că datele furnizate de dvs. în momentul înregistrării pe Site, respectiv în momentul completării formularelor/taloanelor  din campaniile noastre de marketing și publicitate sunt reale, corecte și complete și vă obligați să ne anunțați orice modificare a acestora prin cerere scrisă, semnată și datată transmisă la adresă sediului nostru social mai sus arătat. 

Pentru trimiterea de Newslettere, doriți informarea prin e-mail? Da□ NU□        Doriți informarea prin sms? DA□ NU□

1.5.2 Prelucrarea în scopul oferirii serviciilor de comunicații electronice 

În cazul în care nu doriți că datele dvs. să fie prelucrate conform celor arătate mai sus, vă rugăm să bifați □NU. Bifarea acestei opțiuni ne împiedică să vă furnizam serviciile de comerț electronic.

În cazul în care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. conform celor arătate mai sus, vă rugăm să bifați □ DA

Prin bifarea căsuței corespunzătoare (“DA”), v-ați dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ulterior ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată transmisă prin poștă la adresă sediului nostru social din București, Strada Sevastopol, Nr. 24, Et. 4, Birourile 1 și 5 (401), Sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Totodată declarați că datele furnizate de dvs. în momentul înregistrării  pe Site sunt reale, corecte și complete și vă obligați să ne anunțați orice modificare a acestora prin cerere scrisă, semnată și datată transmisă la adresa sediului nostru social mai sus arătat. 

2.          Modulele Cookie

Ce sunt cookies-urile 

Cookies-urile sunt fişiere text de mici dimensiuni pe care Site-ul le salvează în calculatorul dvs. personal sau telefonul mobil/dispozitiv similar, atunci când îl vizitaţi. Datorită cookies-urilor, Site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la Site sau navigaţi de pe o pagină pe alta. Cookies-urile pot fi temporare /de sesiune sau permanente.

Rolul cookies-urilor. Cookies-urile fac posibil ca navigarea dvs. pe Site să fie mai ușoară și mai prietenoasă (spre exemplu prin memorarea logărilor dvs. anterioare și a oricărei informații cu privire la care dvs. ați acceptat expres să fie ținută minte pentru o eventuală accesare ulterioară). 

Totodată cookies-urile sunt folosite pentru colectarea de date statistice în legătură cu navigarea pe site pentru analiză și îmbunătățirea ofertelor. 

Ca Utilizator puteți influența folosirea de cookies. Majoritatea programelor de navigare pe internet conțin o opțiune care vă permite să limitați sau să blocați cookies-urile. În cazul în care decideți să utilizați această opțiune de limitare/blocare a cookies-urilor trebuie să vă atenționam că utilizarea în parametri normali a Site-ului poate fi limitată. 

3.          Facebook plugin

Site-ul nostru folosește o extensie a siteului de socializare media denumit Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA). Facebook plugin-ul poate fi recunoscut  prin logo-ul Facebook  de pe site-ul nostru. Previzualizarea acestuia poate fi găsită aici: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Când vizitați Site-ul nostru, plug-in-ul conectează direct programul dvs. de navigare pe internet la serverul Facebook. În acest fel Facebook obține informații despre vizita dvs. pe Site-ul nostru prin intermediul adresei dvs. IP. Dacă suneţi logat/înregistrat în contul dvs. de Facebook, Serverul Facebook va putea să redirecţioneze un user către contul nostru de Facebook. Când activați plug-in-ul făcând click pe butonul Like în timp ce sunteți logat în contul dvs. de Facebook sau când adăugați un comentariu pe profilul nostru de  Facebook, Facebook va lega o anumită vizită pe site-ul nostru de contul dvs. și va salva această informaţie. 

Chiar dacă nu folosiți Facebook, este totuși posibil să transmiteți informații în legătură cu adresa IP care poate fi salvată de Facebook.  În conformitate cu declarațiile Facebook doar adresa  ascunsă IP este salvată.

Dorim să subliniem că în calitate de operator al acestui Site nu obținem informații referitoare la conținutul de date sau folosirea de date de către Facebook.  Intenția și scopul procesării/colectării de date de către Facebook ne sunt necunoscute. Pentru a obține mai multe informații care sa vă permită protecția confidențialității vă sfătuim să vă adresați direct către Facebook sau să citiți politica de confidențialitate a Facebook la adresa : https://www.facebook.com/about/privacy/  

Dacă doriți că Facebook să nu lege o vizită a dvs. pe Site-ul nostru de contul dvs. de Facebook, va sfătuim să vă delogaţi de la contul dvs. de Facebook.

4.          Google analitics

Site-ul nostru folosește Google Analytics, Google Double Click și Google Tag Manger,  servicii de analiză web oferite de Google Inc. (”Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA “). Google Analytics, Google Double Click și Google Tag Manger folosesc așa numite “cookies“ – fișiere text salvate în computerul/dispozitivul utilizatorului care permit analiza utilizării Site-ului nostru. Informațiile obținute prin intermediul cookies-urilor  sunt de obicei trimise pe serverul Google din SUA și arhivate. 

Dacă funcția de transformare a adresei IP în data anonimă este pornită pentru acest Site, adresa IP a userului este mai întâi micșorată de Google. Aceasta privește statele membre ale Uniunii Europene și alte state menționate în acordul SEE. Numai în cazuri excepționale adresa IP completă este trimisă pe serverul Google din SUA și este micșorată acolo. În acest fel, funcția de transformare a adresei IP în dată anonimă va fi activată pe Site-ul nostru. La cererea operatorului Site-ului, Google va folosi această informație pentru analiza traficului pe Site, întocmirii rapoartelor privind activitatea pe Site și a altor servicii referitoare la folosirea Site-ului și a internetului pentru operatorul Site-ului. Adresa IP transmisă de programul de navigare pe internet al utilizatorului prin intermediul programului Google Analytics nu este stocată împreună cu alte date Google.

Userul poate bloca salvarea de cookies-uri în programul de navigare pe internet. În acest caz dorim să subliniem că folosirea deplină  a tuturor funcțiilor Site-ului nu va fi posibilă. Dincolo de această, Utilizatorul poate bloca salvarea de date colectate de cookies referitoare la traficul pe site (inclusive adresa IP) și trimiterea lor către Google, la fel ca distribuirea acestor date de Google prin descărcarea și instalarea unui plug-in disponibil la următorul link:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=RO.

5.          Linkuri 

Site-ul poate conține linkuri către pagini web aparținând terților. LPP RO nu deține controlul asupra acestor pagini terțe, nu le monitorizează și nu poate fi ținută răspunzătoare pentru protecția datelor dvs. efectuată de acești terți sau de conținutul respectivelor pagini. 

Vizualizate Recent

Culoare

Mărime

Notificați-mă Când Este Disponibil

Index:

Mărime: